Uncategorized

Гласувайте за супата!

Нова година, нов късмет, нова супа! 🙂

За тази 2019 година, ще сготвим нашата чорба в читалището на квартал Мусагеница в София. Елате да споделите нашата трапеза и добро настроение. Към тазгодишното събитие асоцираме и една местна кауза – събиране на дарения за самотна майка с 3 деца, жител на квартала Мусагеница. Мирът се ражда, помагайки си един на друг. Нека докажем заедно, че можем да бъдем общество, в което взаимопомощта към приятеля, съседа, нуждаещия се е водеща и градивна сила!

За първи път, събитието „Гласувайте за супата! Навсякъде!“ се провежда през 2012 г. в Гренобъл (Франция), под егидата на местната асоциация „La Serre а Orgueil“. Това мероприятие се организира традиционно всяка година в последния уикенд на месец януари.

В самото начало, стои желанието да честваме веднъж годишно, това, което ни обединява, ЧОВЕЧНОСТТА, въпреки различията помежду ни, било то спрямо произход, идеи или житейски опит.

Това е едно благотворително и светско събитие с миролюбив, духовен и свободен характер, което кани всеки човек да направи своя личен принос в един променящ се свят.

В търсене на рецептата за едно сплотено и осъзнато общество, ние предлагаме всички да гласуваме за супата. Да дадеш своя глас за нещо, значи да вземеш лично решение и да направиш избор в съгласие със себе си. Гласувайки за супата, ние избираме да подкрепим това, което ни обединява и ни прави по-човечни и свободни.

Бъди свободен !

Направи личен избор !

Не чакай някой да го направи вместо теб !

Бъди част от този човешки и независим празник !

Присъедини се към кръга на нашето човечество !

PS: Пълна програма на фестивала ще намерите в публикуваните в събитието флаери. Повече информация за участниците ще публикуваме също така в събитието.

За обратна връзка и питания : във фейсбук групата „Гласувайте за супата! Vote for the soup!“. Ще отговорим и на всяко ваше питане публикувано в това събитие.

Очакваме ви!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s